PITTA MELISSA LEDEBERG

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 449 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Takeaway.com klanten die besteld hebben bij Pitta Melissa Ledeberg. Meer weten? Ontdek meer

14 jun 2024 om 20:27 Zeer lekker zoals altijd!
9 jun 2024 om 20:53 Voor de prijs dat ik betaald heb mocht het toch wa meer zijn de schotels waren bijna leeg de frieten mocht je zo goed als gaan zoeken en het vlees ook
8 jun 2024 om 14:08 Bestelling kwam 2 u later, maar het eten is goed.
5 jun 2024 om 13:19 Nier normaal nooit meer bestellen ik wacht nog altijd om 11.45 besteeld het is 13.20 nog altijd niks!!!!!!! Slechte levering niemand zal wachten meer dan 1 uur wat is dat als ze niet genog personeel hebben dan moeten ze niet leveren!!!!!!! Slecht !!!
30 mei 2024 om 20:38 Heel lekkere pitta. Tog restaurant. Gratis levering.
20 mei 2024 om 8:33 Heel lekker zoals altijd!!
13 mei 2024 om 8:46 Niet gekregen wat ik heb besteld maaŕ heb er wel voor betaald en heel lang moeten wachten voor levering en dat voor vaste klant te zijn zwaar teleurgedteld nu vind geen werken exsta frieten gevraagt niet gekregen exstra vlees gevraagt niet gekregen
9 mei 2024 om 12:13 Heel lekker zoals altijd!
5 mei 2024 om 22:46 langer dan een uur moeten wachten voor eten die niet eens lekker was
5 mei 2024 om 21:35 We hebben bestelling geplaatst om 19u30 en hebben het gekregen om 9u. We zijn niet content van de service!
4 mei 2024 om 13:41 Lekker en op tijd
2 mei 2024 om 11:57 heel lang gewacht, gebeld, en dan nog 20 min gewacht.....geen take away bezorger, eten was lauw.